image

Byggstädning

Att städa efter en ombyggnation eller nyproduktion av en fastighet är ett tidskrävande jobb. Som vid alla typer av städning är det viktigt att det finns tillgång till både el och vatten, något vi känner oss extra manade om att påpeka då det vid nya byggen har hänt att detta inte är installerat när vi kommer ut. Om det inte är ordnat på plats så behöver du som kund meddela oss detta i förväg.

Vi har stor erfarenhet av att utföra uppdrag på såväl större som mindre byggen. I vår projektportfölj har vi uppdrag som omfattar hundratals lägenheter eller stora kommersiella lokaler. Priset för byggstädning varierar beroende på uppdragets karaktär och svårighetsgrad.

Vid en mindre ombyggnation i en mindre fastighet kan vi ofta återkomma med en snabbt offert genom att ställa några kompletterande frågor. Rör det sig istället om en större fastighet så kan vi ibland vilja komma ut och inspektera byggprojektet för att kunna ge dig ett fast pris och även se över vad för typ av utrustning vi behöver ta med oss.